Warmtepomp boiler

Warmtepompboilers spelen een cruciale rol in de overgang naar duurzamere verwarmingssystemen, en Airconditioning De Kempen, gelegen in het schilderachtige gebied, fungeert als een vertrouwde partner in deze evolutie naar milieuvriendelijke energieoplossingen. Het bedrijf heeft een toewijding aan gedegen advies, waarbij de focus ligt op het vinden van de meest geschikte warmtepompboiler voor elke woning.

Een warmtepompboiler is een geavanceerd systeem dat warmte uit de omgeving haalt en gebruikt om water te verwarmen voor huishoudelijk gebruik. Airconditioning De Kempen start het adviesproces met een grondige analyse van de woning, waarbij factoren zoals warmwaterbehoeften, energie-efficiëntie en ruimtelijke indeling worden meegenomen.

Ontdek de geavanceerde LG warmtepomp bij Airconditioning De Kempen, die, net als een traditionele warmtepomp, een aanzienlijk deel van zijn energie uit de buitenlucht haalt. Met slechts een fractie elektrische energie aan de compressor toegevoegd, onttrekt deze warmtepomp tot wel 75% van zijn energie uit de omringende buitenlucht. De indrukwekkende COP (Coefficient of Performance) kan oplopen tot 3,85 W/W. Deze efficiëntie zorgt ervoor dat de warmte uit de buitenlucht via de compressor naar een hogere temperatuur wordt gebracht, waardoor de LG warmtepomp uitstekend geschikt is voor het produceren van warm tapwater.

Bij Airconditioning De Kempen maken we gebruik van de beproefde invertertechnologie van LG, die niet alleen te vinden is in hun bekende apparaten zoals koelkasten en wasmachines, maar ook in onze serie airconditioners. Deze innovatieve technologie maakt de invertercompressor uiterst energiezuinig en zorgt voor superieure verwarmingsprestaties en comfort. In vergelijking met compressoren met een eenvoudige aan-uitfunctie biedt de invertertechnologie van LG een dynamischere en efficiëntere werking, waardoor onze warmtepompen niet alleen beter presteren, maar ook bijdragen aan een duurzamere en comfortabelere leefomgeving. Ontdek de LG warmtepomp bij Airconditioning De Kempen en geniet van de voordelen van geavanceerde technologie en energie-efficiëntie.

Warmtepompen,
zo werkt het

Hybride of volledig elektrisch

Airconditioning De Kempen adviseert u graag over welke soort warmtepomp het beste bij uw woonsituatie past. Vaak zijn matig geïsoleerde huizen geschikt voor een hybride-warmtepomp, terwijl goed geïsoleerde huizen het meeste besparen met een volledig elektrische warmtepomp.

De voordelen van een warmtepomp?

Besparing op energiekosten

Verlaag je gasgebruik met gemiddeld €300.- per jaar en verminder je CO2-uitstoot.

Subsidies

De overheid verstrekt subsidies voor het aanschaffen en installeren van een warmtepomp bij u thuis.

Stijging woningwaarde

Doordat je je energielabel verbetert verhoog je de waarde van je huis.

Overtuigd van
airconditioning De Kempen?

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!