Single split

Bij Single-Split zijn de buiten- en binnen-unit door middel van elektrische en koeltechnische leidingen met elkaar in één systeem verbonden. Met een Single Split systeem kunt u één specifieke ruimte koelen. Vaak wordt er voor een Single Split syteem gekozen voor ruimtes als zolders, slaapkamers en kantoorruimtes. Ook is een Single Split systeem in winkelpanden en horecazaken. Het binnendeel zorgt voor het koelende en ontvochtigende effect in de betreffende ruimte. Het buitendeel voert de warmte naar de buitenlucht af.

Diamondlijn MSZ-LN

Absolute topklasse in airconditioning. Dat zie je niet alleen aan de zeer luxueuze afwerking. Naast zeer uitgebreide functies zijn de units uit deze lijn voorzien van het Plasma Quad Plus filter, dat bacteriën, virussen, schimmels en allergenen uit de binnenlucht elimineert. Uitgerust met een 3D i-See sensor die de ruimte scant op menselijke aanwezigheid en hier de werking op aanpast voor een gepersonaliseerd comfort.

Leverbaar in 4 kleuren

Onyx Black – Ruby Red – Pearl White – Natrural White

De Diamond wandunits (MSZ-LN) van Mitsubishi Electric brengen stijl, kleur en hoogstaand comfort naar ieder interieur. De innovatieve techniek gecombineerd met uiterst energie-efficiënte werking maken de Diamond-serie tot de meest vooraanstaande en luxe airconditioningunits verkrijgbaar. Met deze unit vind je dé balans tussen comfortabel én tegelijkertijd duurzaam wonen. En wordt elke ruimte precies naar wens aangepast voor verschillende doeleinden. Of je nu werkt, speelt, woont of slaapt.

Standaard TZ

De TZ-modellen hebben nieuwe afmetingen. Deze zijn slechts 779 mm breed, waardoor deze perfect boven een deur te plaatsen zijn.

De unit kan worden verbonden met het internet en zo worden bediend met uw smartphone via de Panasonic Comfort Cloud App. Bedienen, monitoren en eenvoudig schema’s instellen met gebruiksvriendelijke interface. Door de airconditioning te verbinden met de Panasonic Comfort Cloud kan de unit bediend worden met Google Assistant en Amazon Alexa.

Unieke functies

Het PM2,5 filter haalt stof, vuil en bacteriën uit de lucht. Deze fijne deeltjes zijn afkomstig van door de mens veroorzaakte vervuiling zoals verbranding van fossiele brandstoffen, industriële processen, maar ook sprays en stof die door de lucht worden meegenomen.

Stijlvolle infraroodbediening. Geniet van het innovatieve ontwerp met de nieuwe stijlvolle en strak verlichte Sky Controller. Groter scherm en eenvoudig in gebruik.

De Aerowings functie zorgt ervoor dat de lucht naar het plafond wordt geblazen, daardoor voelt de koude lucht aan als een soort douche effect. Dit zorgt ervoor dat de koude lucht gelijkmatig in de ruimte wordt verdeeld, waardoor het comfortabel aanvoelt in de ruimte.

Xtreme Save Pro

De Xtreme Save Pro wandmodellen zijn uitgevoerd met zeer energiezuinige en stille compressoren, waardoor een comfortabel binnenklimaat hand in hand samen gaat met een aanzienlijke energie-besparing.

Zeer Laag Geluidsniveau (19 Db)

De Xtreme Save Pro wandmodellen behoren tot de stilste modellen ter wereld! Dankzij slimme eigenschappen zoals de nachtstand, turbofunctie, stille modus en full DC inverter ventilatormotoren welke traploos geregeld worden, zijn de binnendelen uit de Xtreme Save Pro serie fluisterstil!

Belangrijke Specificaties:

  • Wifi Module
  • Base Pan Heater
  • Koeling bij lage buitentemperatuur
  • Turbo Functie
  • -25C verwarmen
  • Nachtstand
  • Diverse filters

Leverbaar in 1 kleur: Wit

Ook te combineren op multisplit buiten unit

Hoe gaan we te werk?

Stap 1

Onze adviseur komt in een oriënterend gesprek langs om de situatie in kaart te brengen. Hierbij wordt er gekeken om welke ruimtes het gaat, of het om vaste of mobiele units gaat en welke merken in ons aanbod daarop aansluiten.

We plannen een afspraak in waarop onze erkende F-gassen installateur bij u langs kan komen. Laat uw installatie altijd gebeuren door een erkende installateur, aangezien het koudemiddel erg schadelijk is voor het milieu. Wij houden ten alle tijden rekening met het duurzaam aanbieden en installeren van airconditioners.

Stap 2

Stap 3

Onze installateur komt bij u langs om het airconditioning systeem te monteren. Dit neemt vaak niet meer dat enkele uren in beslag. Hierna loopt de installateur de unit(s) met u door en legt uit hoe u ze het beste kan bedienen.

Onderhoud van airconditioning

U zult vaak te horen krijgen dat een airconditioning-systeem geregeld onderhoud nodig heeft. Bij Airconditioning De Kempen geven wij liever eerlijk advies: Bel enkel voor onderhoud als dit ook echt nodig is. Hoe bepaal je dit?

Verhoogd lawaai

Als de airconditioning meer lawaai maakt dan normaal kan het zijn dat de filters verstopt zitten. Probeer eerst of het schoonmaken met een stofzuiger het geluid verhelpt, zo niet is er onderhoud nodig. Ook bij overige afwijkende geluiden kunt u ook voor onderhoud bellen.

Teruglopend koelvermogen

Wanneer uw airco er langer dan normaal over doet om de temperatuur te reguleren, kunt u het beste ons raadplegen of onderhoud nodig is.

Stijgende energiekosten

Natuurlijk kunnen stijgende energiekosten meerdere oorzaken hebben. Mocht er geen afwijkend energiegebruik zijn, kan de oorzaak ook bij een slecht onderhouden airconditioning liggen.

Overtuigd van
airconditioning De Kempen?

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!