Een goed verhaal

met eerlijk advies

Wij zijn Ruud & Ronald van Airconditioning de Kempen. Sinds de start van Airconditioning de Kempen staat de klant bij ons op nummer 1. Wij krijgen energie van het verlenen van het juiste advies voor uw woning, waar u ook daadwerkelijk mee vooruit kunt. Om u te kunnen voorzien van de juiste kwaliteit, werken wij uitsluitend met gevestigde merken waarin wij vertrouwen hebben. Ons doel is dan ook om er voor te zorgen dat u de beste oplossing kiest die bij uw woning en bij uw wensen past. Wij zullen u in dit proces voorzien van de benodigde portie kennis en vrijblijvend advies verlenen. Onze korte lijntjes en snelle reactietijd zorgt ervoor dat u kunt rekenen op snelle service. Op basis van uw vraag maken we vervolgens een op maat gemaakte offerte, want uw unieke woning verdient een unieke offerte.  Op basis hiervan gaan we verder in gesprek, en bespreken we een plan van aanpak om uw woning van de juiste oplossing te voorzien.

Verantwoordelijk
voor uw gezondheid

Schone lucht is belangrijk voor uw gezondheid. Maar een slecht of zelfs niet ingesteld klimaatsysteem veroorzaakt klachten als keelpijn, verkoudheid of andere gezondheidsklachten.

Bij Airconditioning De Kempen zijn we ons heel erg bewust van de gezondheidsvoordelen van schone lucht. Daarom zorgen wij niet alleen voor de hoogste kwaliteit producten, maar focussen wij ons ook op een goed ingestelde oplossing zodat u het hele jaar kunt genieten van een aangename temperatuur en schone lucht!

De vakmannen achter Airconditioning De Kempen

Over Ruud

Over Ronald

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kies voor een vrijblijvend adviesgesprek

en ervaar de voordelen van een klimaatsysteem.