All Electric warmtepomp

De all electric warmtepomp is een geavanceerd systeem dat volledig draait op elektriciteit en energie uit de omgeving haalt om te voorzien in de verwarmingsbehoeften van een huis. Airconditioning De Kempen begint het adviesproces met een diepgaande analyse van de woning, waarbij factoren zoals isolatie, energie-efficiëntie en de specifieke behoeften van de bewoners worden meegenomen.

Bij deze betrouwbare partij staat gedegen advies centraal. De experts van Airconditioning De Kempen nemen de tijd om de klant te informeren over de voordelen van all electric warmtepompen

Warmtepompen,
zo werkt het

Hybride of volledig elektrisch

Airconditioning De Kempen adviseert u graag over welke soort warmtepomp het beste bij uw woonsituatie past. Vaak zijn matig geïsoleerde huizen geschikt voor een hybride-warmtepomp, terwijl goed geïsoleerde huizen het meeste besparen met een volledig elektrische warmtepomp.

Binnen unit Cilinderunit

De Ecodan Cilinder-unit is de warmtepomp-oplossing voor All-Electric verwarmen, koelen en de bereiding van warmtapwater. De Cilinder-unit is standaard voorzien van energiemonitoring, een ingebouwde tapwaterboiler en heeft een snelle verwarmingstijd door het gebruik van de plaat warmtewisselaar- technologie. Het instellen van de installatie is met behulp van de meegeleverde SD-kaart nog eenvoudiger en kan hierdoor veel sneller worden uitgevoerd. De Cilinder-unit zet de uit de buitenlucht onttrokken energie om in ruimteverwarming, -koeling en warm tapwater. De Cilinder-unit is voorzien van een geïntegreerde bediening met uitgebreide regelmogelijkheden en heeft een ingebouwde tapwaterboiler van 170, 200 of 300 liter. Door de ingebouwde boiler is deze installatie zeer compact in te bouwen in bijvoorbeeld seriematige woningbouw. Een standaard ingebouwde elektrische na- verwarmer biedt extra zekerheid.

Cilinderunit
Voordelen

+ Gebruiksvriendelijke intelligente controller

+ SG Ready

+ Compacte, ruimtebesparende unit voor

verwarming

en sanitair warm water

+ Netto 170, 200 of 300 liter sanitair warm water

+ SD-kaart geïntegreerd voor opslag werkingsdata

en eenvoudige programmering

+ Uitgevoerd met booster heater voor calamiteiten

+ Erp geoptimaliseerd

+ Uniek concept met externe warmtewisselaar voor

aanmaak van sanitair warm water

+ Plug and Play, alle hydraulische componenten zijn

geïntegreerd en gekableerd

+ Condenswater opvangbak geïntegreerd in de unit die kan koelen

+ Intelligente regelaar, eenvoudig te bedienen

+ Geïntegreerde flowmeter voor energie monitoring

+ Eenvoudige menustructuur

+ Verbeterde auto- adaptieve regeling

De cilinderunit is te combineren met de volgende buiten units:

Ecodan

De Ecodan warmtepomp buiten-units worden buiten het gebouw geïnstalleerd en nemen energie uit de omgevingslucht op en zetten deze om in ruimteverwarming -koeling of warm tapwater. Alle SUZ-SWM modellen kunnen gecombineerd worden met een hydrobox (optioneel met externe boiler), cilinder-unit 170, 200 en 300 liter of open source-systeem. De buiten-units hebben een vernieuwd design met unieke eigenschappen zoals een lage geluidsproductie, verbeterd rendement en maken gebruik van het koudemiddel R32. De buiten-units zijn beschikbaar in de types SWM40, SWM60 en SWM80.

Powerinverter

De Power-inverter buiten-units zijn wat de naam al doet vermoeden krachtige buiten-units die zelfs na langdurig gebruik bij buitentemperaturen tot -20°C (type ≥75) zeer betrouwbaar blijven. Door de vormgeving en de lange mogelijke leidinglengtes zijn deze systemen flexibel qua plaatsing.

Zubadan

De Zubadan-technologie levert een positieve energiebalans dankzij de zogenaamde Flash-injectie-functie. Deze injectiemethode in het bypass-circuit zorgt ervoor dat via een afzonderlijke warmtewisselaar, naargelang de buitentemperatuur, een variabel mengsel van vloeibaar en gasvormig koudemiddel wordt gemaakt. Deze wordt direct in de compressor ingespoten. Nu kan de werkfrequentie van de compressor worden verhoogd, omdat de Flashinjectie voor stabiele condensatietemperaturen zorgt en de compressor tegelijk tegen oververhitting wordt beschermt.

De voordelen van een warmtepomp?

Besparing op energiekosten

Verlaag je gasgebruik met gemiddeld €300.- per jaar en verminder je CO2-uitstoot.

Subsidies

De overheid verstrekt subsidies voor het aanschaffen en installeren van een warmtepomp bij u thuis.

Stijging woningwaarde

Doordat je je energielabel verbetert verhoog je de waarde van je huis.

Overtuigd van
airconditioning De Kempen?

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!