Airconditioning

De juiste airconditioning kan in de zomermaanden het leven een stuk aangenamer maken. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of zolder is het een welkome versterking. Maar hoe weet u welk systeem past bij uw huis en of er één of meerdere locaties in huis nodig zijn om te koelen of de verwarming te ondersteunen?

Wij verkiezen een eerlijk advies boven het verkopen van zoveel mogelijk units. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek komen we bij u thuis om de juiste aanpak te bespreken. Zo kan bijvoorbeeld één unit op zolder al een wereld van verschil maken in de rest van het huis!

Airconditioning de Kempen Reusel Bladel Hapert Eersel

Hoe gaan we te werk?

Stap 1

Onze adviseur komt in een oriënterend gesprek langs om de situatie in kaart te brengen. Hierbij wordt er gekeken om welke ruimtes het gaat, of het om vaste of mobiele units gaat en welke merken in ons aanbod daarop aansluiten.

We plannen een afspraak in waarop onze erkende F-gassen installateur bij u langs kan komen. Laat uw installatie altijd gebeuren door een erkende installateur, aangezien het koudemiddel erg schadelijk is voor het milieu. Wij houden ten alle tijden rekening met het duurzaam aanbieden en installeren van airconditioners.

Stap 2

Stap 3

Onze installateur komt bij u langs om het airconditioning systeem te monteren. Dit neemt vaak niet meer dat enkele uren in beslag. Hierna loopt de installateur de unit(s) met u door en legt uit hoe u ze het beste kan bedienen.

Onderhoud van airconditioning

U zult vaak te horen krijgen dat een airconditioning-systeem geregeld onderhoud nodig heeft. Bij Airconditioning De Kempen geven wij liever eerlijk advies: Bel enkel voor onderhoud als dit ook echt nodig is. Hoe bepaal je dit?

Verhoogd lawaai

Als de airconditioning meer lawaai maakt dan normaal kan het zijn dat de filters verstopt zitten. Probeer eerst of het schoonmaken met een stofzuiger het geluid verhelpt, zo niet is er onderhoud nodig. Ook bij overige afwijkende geluiden kunt u ook voor onderhoud bellen.

Teruglopend koelvermogen

Wanneer uw airco er langer dan normaal over doet om de temperatuur te reguleren, kunt u het beste ons raadplegen of onderhoud nodig is.

Stijgende energiekosten

Natuurlijk kunnen stijgende energiekosten meerdere oorzaken hebben. Mocht er geen afwijkend energiegebruik zijn, kan de oorzaak ook bij een slecht onderhouden airconditioning liggen.

Overtuigd van
airconditioning De Kempen?

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!